• огнена група

Имаме докази дека Гури е вмешан во кримнал, не е уапсен поради тоа што е член на „Огнената група“, тврди Спасовски

По големата полициска истрагата против 15 физички и три правни лица, кои се сомничат за даночно затајување, злосторничко здружување и перење пари, а меѓу кои е и поранешниот заменик директор во УЈП и член на ДУИ, Исмет Гури, минстерот за внатрешни работи Оливер Спасовски тврди дека не станува збор за некаква политичка пресметка, туку за …

Имаме докази дека Гури е вмешан во кримнал, не е уапсен поради тоа што е член на „Огнената група“, тврди Спасовски Read More »