• нуредини

Нуредини во ДУИ дојде со службено возило да промовира зелена агенда: Ако треба ќе одам пеш

Денеска министерот за животна средина, Насер Нуредини во седиштето на ДУИ пристигна со службено возило за да промовира дел од зелената агенда. На прашањето дали злоупотребува државни ресурси за промовирање партиска кампања, тој одговори дека бил службено во Чаир и ако треба ќе оди пеш до работа, објави ТВ 21. -Не верувам, но доколку е …

Нуредини во ДУИ дојде со службено возило да промовира зелена агенда: Ако треба ќе одам пеш Read More »