• нозете

Му барал 7.000 евра со закана дека ќе му ги искрши нозете

Основното јавно обвинителство Скопје донесе Наредба за спроведување истражна постапка против едно лице за кое постои основано сомнение дека сторило кривично дело – изнуда. Осомничениот 43-годишник, во периодот од октомври 2021 година до 11.04.2022 година, со намера за себе да прибави противправна имотна корист, со сериозна закана присилил едно лице да му даде парични средства …

Му барал 7.000 евра со закана дека ќе му ги искрши нозете Read More »