• новогодишно украсување

Арсовска објави како игра шах со Дедо Мраз откако финансиските инспектори го проверуваат повикот за новогодишното украсување

Инспектори од Управата за финансиска полиција денеска влегле во Град Скопје за да проверат како е реализирано новогодишното украсување на главниот град, потврдуваат за МИА од Управата за финансиска полиција. Од Управата за финансиска полиција не откриваат повеќе детали, нагласувајќи дека предистрагата е тајна и откако ќе заврши увидот, ќе излезат соодветни законски мерки. „Имајќи …

Арсовска објави како игра шах со Дедо Мраз откако финансиските инспектори го проверуваат повикот за новогодишното украсување Read More »