• новинари

ССНМ и ЗНМ ги охрабруваат медиумските работници доколку им биде попречено правото на известување да го напуштат настанот

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) најостро реагираат за третманот и за цензура на медиумите, новинарите и фоторепортерите, на вчерашниот Економски форум во организација на Кабинетот на премиерот на Владата во координација со кабинетите на премиерот на Албанија и на претседателот на Србија на кој беше промовиран „Отворен Балкан” меѓу …

ССНМ и ЗНМ ги охрабруваат медиумските работници доколку им биде попречено правото на известување да го напуштат настанот Read More »