• носат

Жените со стил ќе ја носат оваа фризура: Стилистите потврдија, ова е водечкиот тренд оваа пролет!

Освен што е во тренд, таа одлично им прилега на речиси сите жени… Фризерите одлучија дека степенасто стилизираната коса ќе биде водечкиот тренд оваа пролетна сезона. Правилото гласи, колку повеќе слоеви, толку подобро. Фризурата, слична на онаа која ја прослави Џенифер Анистон ќе владее. Станува збор за словита, степенаста фризура која е добра за различните …

Жените со стил ќе ја носат оваа фризура: Стилистите потврдија, ова е водечкиот тренд оваа пролет! Read More »