• никотин

Која храна го чисти организмот од никотин?

Сите знаеме за негативните ефекти предизвикани од цигарите и никотинот. Ако сте поранешен пушач или сте пушач кој сепак сака да си го подобри здравјето, некои намирници можат да ви помогнат побрзо да го исчистите телото од штетниот никотин. Моркови Никотинот ја уништува кожата, ја прави безживотна и сува, а доколку сакае да се ослободите …

Која храна го чисти организмот од никотин? Read More »