• Никола Груевски

Унгарски 24: Груевски отвори фирма во Будимпешта со скопската адреса, бизнис со порцелан, стакло и средства за чистење

Поранешниот премиер Никола Груевски кој од Македонија побегна во Унгарија среде судење за корупција и доби азил есента 2018 година, со адреса во Дистрикт 5, доби и право на глас на локалните избори во Будимпешта наредната година, пишува на насловната страница унгарскиот портал 24.ху. како вовед во веста дека Груевски отворил сопствен бизнис со керамика …

Унгарски 24: Груевски отвори фирма во Будимпешта со скопската адреса, бизнис со порцелан, стакло и средства за чистење Read More »