Tag : несовесните

Ви Препорачуваме Хроника

Секој трет ден умира по едно лице во сообраќајна незгода

Горан Наумовски
Скопје, Битола, Велес и Кумановo се четирите најопасни градови во Македонија, каде според долгогодишните полициски анализи се случиле низа сообраќајни несреќи во кои имало најмногу...