• непријатен

Се вративте од пат и ве затекна непријатен мирис од садоперот? Со овој лесен трик тоа повеќе нема да ви се случува!

Овој едноставен трик ќе ви биде од голема корист во периодите кога одите на пат… Со цел по враќањето од патувањето во домот да не ве затекне непријатен мирис од садоперот и другите одводи, пред да заминете на пат сипете малку сончогледово масло во секој одвод. Кога ја користите водата секој ден, таа во цревата …

Се вративте од пат и ве затекна непријатен мирис од садоперот? Со овој лесен трик тоа повеќе нема да ви се случува! Read More »