• неа

Љубовната приказна на Андреја Бочели и Вероника: Поради неа го напушти семејството и никогаш не се покаја

Андреја Бочели е во среќен брак со Вероника Берти, која од него е помлада 26 години, а двојката всушност е среќна поради таа голема разлика. Славниот италијански тенор Андреја Бочели, актер е во една од најубавите љубовни приказни на денешницата, откако неговото срце го освои убавата италијанка Вероника Берти, која од него е помлада 26 …

Љубовната приказна на Андреја Бочели и Вероника: Поради неа го напушти семејството и никогаш не се покаја Read More »