• не смее

Кралицата нареди кршење на традицијата на погребот на принцот Филип: Никој не смее да ги посрами нејзиниот син и внук

Принцот Филип ќе биде погребан во сабота, на поинаков начин од тоа што е вообичаено во кралското семејство… Традицијата според која членовите на кралското семејство на погребите на своите најблиски носат униформи ќе биде прекршена на последното испраќање на принцот Филип, сопругот на кралицата Елизабета. Причината зошто принцот Вилијам, принцот Чарлс и другите нема да …

Кралицата нареди кршење на традицијата на погребот на принцот Филип: Никој не смее да ги посрами нејзиниот син и внук Read More »