• не носи

Кај неа ништо не е случајно – Кралицата Елизабета никогаш не носи облека во оваа боја, а еве која е причината!

Во нејзниот случај, но и кога станува збор за Кејт Мидлтон, разновидната палета од бои има своја важност и симболика. На која било силна и впечатлива боја да помислите, кралицата Елизабета веројатно веќе ја носела во некоја прилика. Нејзините кралски комбинации никогаш не се премногу шарени или упадливи. Па така често можеме да ја видиме …

Кај неа ништо не е случајно – Кралицата Елизабета никогаш не носи облека во оваа боја, а еве која е причината! Read More »