Tag : најнизок

Вести Економија

Македонија со најмал пад на БДП од земјите во регионот

Слободен печат
Европската банка за обнова и развој предвидува дека економијата во регионите каде е активна годинава ќе бележат просечен пад од 3.5 проценти заради економското влијание...
Забава Магазин

ОВА ИСТРАЖУВАЊЕ НЕМА ДА ИМ СЕ ДОПАДНЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ: Имаме најнизок коефициент на интелигенција во регионот, а еве кои се најпаметни!

Слободен печат
Коефициентот на национална интелигенција во Македонија изнесува 82 поени, и е најмал во регионот. Албанија исто така има државен IQ од 82 поени, додека Србија...