Tag : надзори

Вести Скопје

ДСЗИ: Извршени над 116 вонредни инспекциски надзори во градскиот превоз

Слободен печат
Државниот санитарен и здравствен инспекторат во овој период има направено над 116 вонредни инспекциски надзори во градскиот и додека беше во функција во оние општини...
Вести Македонија

Филиповска-Грашкоска: Од 27 април до 3 мај извршени 3.086 инспекциски надзори

Претседателката на Инспекцискиот совет Магдалена Филиповска Грашкоска денеска на прес-конференција информираше дека во периодот од 27 април до 3 мај инспекциските служби извршиле 3.086 надзори...
Вести Економија Слајдер

Филиповска-Грашкоска: Спроведени вкупно 1.346 надзори, затворени 4 угостителски објекти

Слободен печат
Претседателката на инспекцискиот совет Магдалена Филиповска-Грашкоска одржа седма редовна прес-конференција за активностите на шесте инпекциски служби за период од 6 до 8 април. -Спроведени се...