• надеж

Петковски: Излезноста од 50% претставува апатија кај гласачите, сега имаме држава со заробена надеж (ВИДЕО)

Има една честа поговорка – Надежта последна умира. Кај нас таа умре. Имено, кога имате еден климакс на народно незадоволство кое беше проткаено со една цивилна, граѓанска еуфорија, каде што после долга низа на години на некој вид на автократско раководење народот се ослободи да каже да покаже. -Ме импресионираше движењето Шарена револуција, не во …

Петковски: Излезноста од 50% претставува апатија кај гласачите, сега имаме држава со заробена надеж (ВИДЕО) Read More »