Tag : мушички

Магазин Магазин слајдер Семејство

Направете сами: Замка за овошните мушички во домот

Слободен печат
Мушичките кои доаѓаат по овошјето во домот и останатата храна, не се опасни меѓутоа се здодевни. Постојат начини да направите сами замка за мушичките, а...