• мур

Ирина Тошева со нова колекција: „Муур“ е прослава на сè она во што верувам, oтпечаток, жиг на едно време

Модната дизајнерка Ирина Тошева ја претстави новата колекција „Муур“, обединувајќи петнаесет локални креативни дејци и индустрии, кои учествуваа во реализацијата на видео кампањата и промотивните фотографии за нејзина презентација. – Oблеката не е само апстрактна претстава на креативната визија, колку и да е иновативна. Самата изработка и занаетот прават таа да заживее, како израз на …

Ирина Тошева со нова колекција: „Муур“ е прослава на сè она во што верувам, oтпечаток, жиг на едно време Read More »