• Мотоциклист

Трагедија: Почина 14-годишен шпански мотоциклист

Страшниот инцидент на трката на Европскиот куп на таленти која се возеше во Арагон го чинеше живот 14-годишниот Уго Милан кој им подлегна на повредите. Инцидентот со трагични последици се случи на петтиот свиок и во него учестувуваа неколку мотоциклисти. Милан ја загуби контролата над моторот и падна, но на негова несреќа, налетаа останатите мотоциклисти …

Трагедија: Почина 14-годишен шпански мотоциклист Read More »