• мотоцикли

Со средства на РСБСП: Обезбедени 15 мотоцикли со комплет опрема за потребите на МВР

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со претседателот на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП), Гордана Кожуваровска на која беа договорени деталите за примопредавање на обезбедената опрема за надлежните сообраќајни единици во МВР. РСБСП годинава обезбеди 15 моторцикли со комплет опрема. Од МВР информираат дека со цел зголемување …

Со средства на РСБСП: Обезбедени 15 мотоцикли со комплет опрема за потребите на МВР Read More »