• модуларна болница

Иницијатива „Подобро за Тетово”: Сè уште нема одговорност за трагедијата во тетовската модуларна болница

Претставниците на граѓанската иницијатива „Подобро за Тетово” денеска одржаа прес-конференција на која посочија дека два месеци по пожарот во модуларната болница се уште нема одговорност за загубените 14 човечки животи. Тие од властите бараат да дадат одговори околу одговорноста. -Поминаа два месеци од трагедијата во која животот го загубија 14 пациенти и членови на семејствата …

Иницијатива „Подобро за Тетово”: Сè уште нема одговорност за трагедијата во тетовската модуларна болница Read More »