• младенци

ФОТО | Младенци барале од гостите да донесат 3.000 долари на венчавката: Имате три дена да одлучите!

Иако времињата се сменија и гостите наместо миксери, соковници и микробранови печки најчесто носат пари, не значи дека тоа и се подразбира. Една невеста сакала да направи раскошна венчавка на Тајланд, а од своите гости побарала да донесат по 3.000 долари, за таа и нејзиниот иден сопруг да можат да си ги покријат сите трошоци. …

ФОТО | Младенци барале од гостите да донесат 3.000 долари на венчавката: Имате три дена да одлучите! Read More »