• Мицкоски

Каевски: За досегашната кариера на Мицкоски исплатени над 93.000 евра

Христијан Мицкоски е прв и главен паразит на ВМРО-ДПМНЕ. За време на неговата кариера како советник за енергетика, директор на АД ЕЛЕМ, но и по разрешувањето, за Мицкоски биле исплатени над 93.000 евра, вели портпаролот на СДСМ Дарко Каевски. -Како советник на Никола Груевски и Емил Димитриев за енергетика во периодот од април 2015 до …

Каевски: За досегашната кариера на Мицкоски исплатени над 93.000 евра Read More »