• мишел обама

Првите дами станаа супермодели на нашата ера

Тие не се само претседателски сопруги и жени во сенка ангажирани во хуманитарна работа. Задачата на првите дами е да бидат амбасадори на својата земја и да ги урнат предрасудите за недопирливите и строги шефови на држави. Врската помеѓу модата и политиката е посилна сега од кога било, се разбира благодарение на Џеки Кенеди која …

Првите дами станаа супермодели на нашата ера Read More »