• Министерство за здравство

Реџепи до Сали: „Mинистер за зоолошка градина“

Доколку Алтернатива не успее да ги спроведе програмските точки договорени со мнозинството, треба да ја напушти Владата. Алтернатива стана дел од владата поради договорената програмска платформа, а не поради политичките функции што ги презеде. Но, за жал, 100-те дена не донесоа никаква промена, досега ниту една од договорените точки не се реализирани, изјави Скендер Реџепи …

Реџепи до Сали: „Mинистер за зоолошка градина“ Read More »