• Милена Стефановиќ

Д-р Стевановиќ: Голема е веројатноста уште денеска да се исполнат капацитетите на Инфективна клиника

Се пополнуваат капацитетите на Инфективната клиника во Скопје. Директорката д-р Милена Стевановиќ во изјава за „Слободен печат“ вели дека во моментов има уште неколку слободни кревети, но голема е веројатноста до крајот на денот да се пополнат. – Утринава имаме неколку исписи, со што ќе се ослободи дел од капацитетот, но не ја исклучувам можноста …

Д-р Стевановиќ: Голема е веројатноста уште денеска да се исполнат капацитетите на Инфективна клиника Read More »