Tag : Мерсиха Смаиловиќ

Вести Македонија

Смаиловиќ: Расте бројот на граѓани на кои им е потребна хуманитарна помош

Бојана Нојиќ
Зголемен е бројот на луѓе на кои им е потребна хуманитарна помош. Во периодов не помагаме само на социјални случаи туку  и на семејства кои...
Жена Магазин Магазин слајдер

Стил на неделата: Мерсиха Смаиловиќ, активистка за човекови права, хуманитарка

Слободен печат
– И покрај тоа што имаме исти имиња, припаѓаме на различни етникуми кои живеат во Македонија. Ја издвојувам пред сè како жена борец, која неуморно...