• менаџерот

Менаџерот на Ед Ширан по четри години откри – Принцезата Беатрис под дејство на алкохол мафтала со меч и му го пресекла образот на пејачот

Во интервјуто кое го даде, менаџерот на Ед Ширан не беше ниту најмалку фин и културен на сметка на постарата ќерка на принцот Ендру и Сара Фергусон, принцезата Беатрис. Настанот се случил пред четири години, а иако сите му препорачувале да не го кажува ова во јавноста, тој го игнорираше тоа. Како на ова ќе …

Менаџерот на Ед Ширан по четри години откри – Принцезата Беатрис под дејство на алкохол мафтала со меч и му го пресекла образот на пејачот Read More »