• масакр

Масакр во Рио де Жанеиро: Пронајдени седум трупови во канал, нафрлани еден врз друг и со знаци на мачење

Жителите на едно предградие на Рио де Жанеиро денеска пронајдоа трупови на најмалку седум лица во одводен канал, соопшти бразилската полиција. Телата се откриени по престрелка помеѓу наркоклановите. Телата се пронајдени во близина на фавелата Салгуеро, во градот Сао Гонсало, сиромашен регион, кој е поширок дел од Рио де Жанеиро. Телата се фрлени во каналот, …

Масакр во Рио де Жанеиро: Пронајдени седум трупови во канал, нафрлани еден врз друг и со знаци на мачење Read More »