• марш

ВИДЕО: Тетовчани излегоа на улиците да им оддадат почит на жртвите од опожарената болница

Во Тетово денеска беше одржан граѓански марш од градскиот плоштад до изгорената модуларна болница во знак на почит кон 14-те луѓе кои ги загубија животите на 8 септември. Пред тргнувањето на маршот на плоштадот симболично беа засадени дрвја во знак на почит кон загинатите сограѓани. Групата тргна од градскиот плоштад и се движеше преку булеварот …

ВИДЕО: Тетовчани излегоа на улиците да им оддадат почит на жртвите од опожарената болница Read More »