дома Тагови Марко Пејчиновски

Таг: Марко Пејчиновски

Актуелно

Пред нас е многу жешка пролет

Во интервјуто што го направив со Џевдет Хајредини, чии економски и политички анализи се бравурозни, длабоки и остри, тој вели дека нема зошто некоја...