13 C
Скопје

Tag : мала астро школа

Магазин Магазин слајдер Хороскоп

Мала астро школа: Зошто вашиот хороскопски знак може да биде погрешен? Новото соѕвездите Офиух ги помеша астролошките карти!

Фата Моргана
Без разлика дали сме заинтересирани за астрологија или не, дали веруваме во неа или не, сите  знаеме кој е нашиот хороскопски знак. Но, што ќе...
Забава Магазин Некатегоризирано

Мала астро школа: Кои работи тешко ги реализираме и зошто? Во што најмногу се мачиме, вложуваме….

Слободен печат
Куќата во која се наоѓа Сатурн е важен елемент на наталната карта, бидејќи карактеристиките на таа конкретна куќа ќе претставуваат сериозен и понекогаш тежок начин...
Забава Магазин

Мала астро школа: Каде ви е среќата?

Фата Моргана
Каде и да престојува Јупитер, тој дел од нашиот живот ќе биде среќен и ќе имаме длабоки радости и задоволства во активностите во таа специфична...
Забава Магазин

Мала астро школа: Од кого и што примаме најголема енергија

Фата Моргана
Во антички Рим, Марс бил бог на војната и многу празници се славеле во негова чест. Грците го нарекоа Арес и не го славеле. Во...
Еспресо Забава Магазин Хороскоп

Мала астро школа: Како размислуваме? На кој начин расудуваме?

Фата Моргана
Наталниот Меркур во астролошките куќи ни дава драгоцени податоци за нашиот начин на размислување и расудување: оваа планета е поврзана со логичното и рационалното размислување,...
Еспресо Хороскоп

Мала астро школа: Каква љубов бараме, што за нас значи вистинска љубов?

Фата Моргана
Планетата Венера ја претставува љубовта, уметноста, убавината, заведувањето, хедонизмот и повеќе од тоа. Нејзината позиција во една од 12.те астролошки куќи ја опишува нашата можност...
Еспресо Хороскоп

Мала астро школа: Каква професија да одбереме?

Фата Моргана
Месечината управува со нашите емоции, па кога ја толкуваме положбата на Месечината во наталната карта откриваме за тоа како реагираме на одредени ситуации, каков е...
Еспресо Хороскоп

Мала астро школа: Значењето на астролошките „куќи“ и Сонцето во нив

Фата Моргана
Сигурно веќе сте слушнале дека нашата натална карта е поделена на 12.астролошки куќи. Секоја, таканаречена куќа во Зодијакот, одговара на еден сектор од нашиот живот....
Еспресо Хороскоп

Мала астро школа: Колку сме оригинални и слободни?

Фата Моргана
„Имам Уран во знакот на Јарец, што значи тоа?“, или „Имам Уран во знакот на Риби, какво значење има тогаш?“. Поставеноста на Уран во нашата...
Еспресо Хороскоп

Мала астро школа: Колку сме истрајни, стабилни, со силен карактер?

Фата Моргана
Кога сакаме да знаеме колку сме одговорни, стабилни, организирани, каква ни е самодициплината, но и кои се нашите стравови, тогаш ја гледаме поставеноста на наталниот...