• Македонски олимписки комитет

МОК се правда: Членовите на семејствата на челниците на МОК и на АМС престојуваат во Токио на сметка на ИОК

По вчерашната вест дека челниците на Македонскиот олимписки комитет и на Агенцијата за млади и спорт како дел од македонската делегација на Олимписките игри во Токио има и членови на најтесното семејство на истите, денеска МОК се огласи со соопштение. Скандал: Членови на семејства на челниците на МОК и на АМС дел од делегацијата во …

МОК се правда: Членовите на семејствата на челниците на МОК и на АМС престојуваат во Токио на сметка на ИОК Read More »