Tag : мајкл фелпс

Останатo Спорт

Најтрофејниот олимпиец секојдневно се бори со депресијата

Слободен печат
Сопругата на најдобриот пливач на сите времиња, Мајкл Фелпс, Никол ја отвори душата за американскиот „Тудеј“ и призна дека стравува за сопругот кој се бори...
Останатo Спорт

„Марка“ ги избра најдобрите спортисти на 21. век, на врвот е најтрофејниот олимпиец

Слободен печат
Американскиот пливач Мајкл Фелпс е избран за најдобарт спортист на светот во 21. век во анкетата на шпанскиот спортски весник „Марка“. Фелпс пет пати учествуваше...