• Љупчо Пренџов

ВИДЕО | Пренџов: Судскиот систем во државата за жал е на стаклени нозе

Денеска на јавната расправа за предлог законот за преиспитување на фактите покрај нас пратениците ќе учествуваат и професори од повеќе високообразовни институции, експерти, адвокати, судии кои што ќе дебатираат бидејќи да бидеме искрени темата е многу актуелна затоа што судскиот систем во државата за жал е на стаклени нозе бидејќи тами се помалку и помалку …

ВИДЕО | Пренџов: Судскиот систем во државата за жал е на стаклени нозе Read More »