-2 C
Скопје

Tag : лнб лига

Кошарка Спорт

Франција е идеална дестинација за Стојановски

Слободен печат
После потпишувањето на новиот договор со екипата на Гравелин, македонскиот репрезентативец не ги менува навиките, оние стекнати во текот на оваа сезона, за жал некомплетна,...