• литература за деца

Книгата „Љубов голема колку Скопје“ од Александра Тодоровиќ раскажува приказни за Скопје

Книгата за деца и млади „Љубов голема колку Скопје“ од авторката Александра Тодоровиќ раскажува и прераскажува приказни за Скопје. Едукативна и интерактивна, книгата ќе го разбуди љубопитството на децата, но и суптилно ќе им подметне не само знаење и интерес за она што било, туку и љубов што ќе ги научи како да се грижат …

Книгата „Љубов голема колку Скопје“ од Александра Тодоровиќ раскажува приказни за Скопје Read More »