• линија

Секој вторник директна линија Санкт Петербург–Скопје

Со пристигнување на првиот лет од аеродромот Пулково на Меѓународниот аеродром Скопје денеска и официјално е воспоставена директната авиолинија Санкт Петербург – Скопје. Авиолинијата на која ќе сообраќа руската компанија „Нордвинд” е предвидено да биде еднаш неделно, секој вторник, со време на пристигнување во 13:35 часот и време на заминување во 14:40. Времетраењето на летот …

Секој вторник директна линија Санкт Петербург–Скопје Read More »