• лидија кочовска

ФОТО | Лидија Кочовска го прослави својот четириесет и шести роденден: Одлучив никогаш да не пораснам

На својот инстаграм – профил нашата позната пејачка, Лидија Кочовска сподели прекрасни фотографија по повод нејзиниот роденден. Особено внимание привлече роденденската торта на пејачката на која е креирано познатото жолто пиленце „Твити“, од познатиот анимиран филм „Силвестер и Твити“. На забавен начин Лидија го прикажа нејзиниот карактер со оваа прекрасна торта и уникатна порака која …

ФОТО | Лидија Кочовска го прослави својот четириесет и шести роденден: Одлучив никогаш да не пораснам Read More »