• летиција

ФОТО | Кралицата Летиција во фустан стар 15 години: Сè уште совршено ѝ стои!

Шпанската кралица е позната по тоа што не се откажува од гардеробата по само едно носење, како што тоа го прават многу славни личности… Шпанската кралица Летиција присуствуваше на воената церемонија, а за оваа прилика реши да носи креација стара дури 15 години! Позната по тоа што не се откажува од гардеробата по само едно носење, модната икона извадила …

ФОТО | Кралицата Летиција во фустан стар 15 години: Сè уште совршено ѝ стои! Read More »