Tag : лебарки

Вести Скопје

ДЗСИ не е надлежно за решавање на проблемот со лебарки во Скопје

Слободен печат
Скопјани се жалат од наезда на лебарки, но директорката на ДЗСИ Ирина Сотирова-Бухова истакна дека решавањето на овој проблем не е во нивна надлежност. -Во...
MacedonianAlbanian