• Кумановец

Кумановец останал без пари и без огревно дрво

Кумановец бил измамен за 200 евра за купување огревни дрва, соопшти денеска СВР Куманово. Шеесетиседум-годишниот маж го пријавил случајот вчера во 17.45 во кумановската полиција, укажувајќи дека бил измамен од едно лице за сума од 200 евра. – Според пријавеното, лицето му понудило огревни дрва и откако се договориле заедно се упатиле на местото каде …

Кумановец останал без пари и без огревно дрво Read More »