• Куќата на Гучи

Рецензија на „House of Gucci“: Триумф на Леди Гучи

За почеток, респект за Ридли Скот кој и покрај својата возраст (83), среде пандемија успева да сними два логистички „захтевни“ филма (голем актерски ансамбл, сценографија, костимографија…) во иста година, „The Last Duel“ и „House of Gucci“. Режисер чијашто филмографија му обезбедува висока позиција во светскиот филм со насловите: „Blade Runner“, „Thelma & Louise“, „Gladiator “, …

Рецензија на „House of Gucci“: Триумф на Леди Гучи Read More »