• крофни

Најлоши намирници за здравјето: Македонците ги обожаваат, а една секој ден ја јадеме за појадок

Илјадапати сме ја слушнале фразата „ти си тоа што го јадеш“, но изгледа дека многумина од нас не ја сфаќаат сериозно. Во прилог на тоа говори и фактот што има сè повеќе дебели луѓе, но и сè повеќе луѓе што имаат здравствени проблеми за кои придонесува лошата исхрана. Затоа експертите направија список на најнездравите намирници, …

Најлоши намирници за здравјето: Македонците ги обожаваат, а една секој ден ја јадеме за појадок Read More »