• криза

А, веќе помисливме дека најлошото помина!

Кризата, од која бегавме со години, лани одново удри со сета жестина, а годинава веќе ги пукна розовите балони за надеж  дека помина најлошото. Се покажа дека најнепредвидливи се – предвидувањата дека економската ренесанса ќе ги растера црните облаци над македонската економија во 2021-та. Но, како и во онаа народната за есапот без крчмар, по …

А, веќе помисливме дека најлошото помина! Read More »