• криптовалути

ФОТО | Кинеска инфлуенсерка заработи 5,5 милиони долари за 10 дена: Продаде NTF-мемиња од себеси

Кинеската инфлуенсерка и моделка Југинг Ирен Жао која живее во Сингапур, заработи 5, 5 милиони долари за само 10 дена, со продажба на низа NTF-ви, кои се составено од нејзини фотографии и „мемиња“. Жао ја лансираше својата колекција IreneDAO на почетокот на јануари на Opensea, најголемата трговска мрежа за NTF. Збирката се состои од 1107 …

ФОТО | Кинеска инфлуенсерка заработи 5,5 милиони долари за 10 дена: Продаде NTF-мемиња од себеси Read More »