• крипто валути

ЕВН: Во Грчец жителите нелегално трошат струја за копање биткоини

Денеска на автопатот Скопје – Тетово, жителите на Грчец протестираа поради дефекти на мрежата за дистрибицуија на електрична енергија. Со реакција се јавија од ЕВН. „Електродистрибуција постојано во текот на многу години значително инвестираше и се обидува да направи реконструкција на мрежата во Грчец, но екипите секогаш наидуваат на навреди и закани по живот, како …

ЕВН: Во Грчец жителите нелегално трошат струја за копање биткоини Read More »