• криминална

Уапсена нова криминална банда во Белград

Припадници на Министерството за внатрешни работи на Србија уапсија членови на криминалната група Т.З. (26), Р.М. (19) и Р.В. (34), додека по еден член ана бандата е распишана потерница под сомнение за експлоатација на 17-годишник девојче кое го присилувал на проституција. Тој, велат од полицијата знаел дека малолетничката се наоѓа во тешка финансиска состојба, па …

Уапсена нова криминална банда во Белград Read More »