• кран

Вербален дуел меѓу Вучиќ и Османи: Ако другите се срамат да ви кажат, еве јас ќе ви кажам – Србија не сака да ве викаме држава

Вербалниот конфликт меѓу претседателот на Србија, Александар Вучиќ и Вјоса Османи, претседател на Косово, го одбележа првиот пленарен состанок на лидерите на земјите од Западен Балкан во рамките на процесот Брдо-Бриони, што се одржа денес на Брдо кај Крањ. – Обидете се да постигнете договор, компромис и фактот дека ќе и се заканите на мечката …

Вербален дуел меѓу Вучиќ и Османи: Ако другите се срамат да ви кажат, еве јас ќе ви кажам – Србија не сака да ве викаме држава Read More »