• крадец

Штипски крадец фатен на дело во уметничка галерија, полицијата се сомнева дека не му била прва „посета“

Крадец од Штип бил фатен на дело додека краде во уметничката галерија во градот, а полицијата се сомнева дека тој и претходно „оперирал“ во галеријата. „На 03.01.2022, полициски службеници од СВР Штип го лишиле од слобода С.Н.(26) од Штип. Тој бил затекнат при извршување кражба во Уметничката галерија Безистен во Штип. Исто така, тој се …

Штипски крадец фатен на дело во уметничка галерија, полицијата се сомнева дека не му била прва „посета“ Read More »